Vi har travlt og behov for flere kollegaer. Så hvis du brænder for at skabe succes for vores kunder og samtidig er drevet af at levere en høj kundeservice, er du måske den rette til teamet hos Lou Revision.

Du er

Enten revisorassistent med minimum 8 års erfaring
Eller revisor cand.merc.aud. med ønske om færdiguddannelse til godkendt revisor
En talentfuld talknuser, der kan vinde kundernes tillid
Et venligt menneske, med stærk personlighed
Ambitiøs og med god revisorerfaring
I stand til at bevare overblikket, men samtidig med sans for detaljen
Har flair for brug af det nyeste IT som arbejdsredskab
Er teamplayer og tager ansvar for egen udvikling

Du bliver

En nærværende og kompetent rådgiver for vores kunder
Tilbudt en varieret hverdag med mange genrer inden for bogføring, revision og rådgivning
God til at udnytte hele dit talent, og god til at søge sparring, når behovet opstår
Opfordret til at udvikle spidskompetencer

Du får

Ansvar for egen kundeportefølje tilpasset jeres stærkeste kompetencer med mulighed for revision og regnskabsudarbejdelse for en bredt sammensat kundekreds af mindre og mellemstore virksomheder
Rådgivningsopgaver i samarbejde med erfarne kolleger
Faglige udfordringer
Du vil blive tilknyttet en række faste kunder, hvor du i høj grad vil komme til  at samarbejde om opgaverne og planlægge dem i fællesskab med dine kolleger. Der ud over vil du selvstændigt få ansvaret for flere virksomheder. Du vil opleve høj grad af frihed under ansvar med gode muligheder for professionel sparring.

Vi giver dig en masse erfarne kolleger, der ligesom du selv sætter pris på en sund balance mellem arbejde og fritid. Vi lægger også vægt på at sikre dig løbende videreuddannelse, fordi vores kunder forventer, at vi er blandt de bedste til enhver tid.

Skriv en kort ansøgning og fortæl, hvorfor vi skal stille dig og dine kompetencer til rådighed for vores kunder. Send din ansøgning og dit CV til Peter Kamper på peter@lourevision.dk. Hvis du vil vide mere om dine muligheder hos Lou Revision, er du velkommen til at ringe til Peter Kamper på telefon 54 88 31 00.