COVID-19: aktuel information

Folketinget har besluttet at støtte erhvervslivet med markante hjælpepakker, og det ser vi positivt på hos Lou Revision. Der er ingen tvivl om, at hjælp er tiltrængt.

Det er en hektisk tid, og vi ved, at alle bliver bombarderet med informationer og tiltag. Fakta-ark, aktstykker og lovgivning ændres hurtigt, efterhånden som de enkelte tiltag enten vedtages eller udvides.

For at imødegå alle spørgsmål på bedste vis, har Dansk Revision, som Lou Revision er en del af, udarbejdet en sektion på deres hjemmeside, der kun indeholder konkret information om Covid-19 – skåret ind til benet, så du får det aktuelle overblik over Folketingets tiltag, krydret med relevante links til yderlige, enkel information.

Vi vil anbefale, at du læser mere på hjemmesiden:
https://www.danskrevision.dk/covid-19-corona/

I vores nyhedsbrev holder vi dig opdateret og sender direkte besked, når der er konkrete tiltag, lovændringer og anbefalinger klar. Er du ikke allerede tilmeldt nyhedsbrevet, så kan du tilmelde dig her:
https://lourevision.dk/kontakt/#newsletter

De fleste ansøgningsportaler forventes klar i uge 13, og da der er ikke tale om først til mølle princippet, så har vi tid til struktur og overblik sammen. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til hjælpepakker og ansøgninger.

Pas på dig selv og hinanden.

Spørg en ekspert

Peter Kamper, Partner
Registreret revisor
+45 5488 3100 / 4051 3602
peter@lourevision.dk

Ring mig op

Vi kontakter dig snarest muligt inden for vores åbningstid

Skriv til os