Regeringen og revisorerne er enige om effektiv corona-hjælp

Med udbruddet af coronavirus står Danmark i en alvorlig situation. I en sådan tid er det vigtigt, at ansvarlige aktører fra alle dele af samfundet står sammen.
Regeringen og FSR – danske revisorer er derfor enige om denne fælles erklæring med henblik på at bidrage til at bringe danske virksomheder bedst muligt gennem krisen med tilliden og trygheden i behold.

Erhvervsministeriet har udsendt en pressemeddelelse, hvor det slås fast, at et fair og ordentlig revision er vigtigt. Vi bakker naturligvis op i Lou Revision, for når der bliver stillet krav om revisorkontrol med de mange midler, staten udbetaler som corona-krisehjælp, er det først og fremmest for at understøtte, at pengene går til de rigtige.

I følge Erhvervsminister Simon Kollerup, så er:

“Revisorerne vigtige for, at regeringens støtteordninger til dansk erhvervsliv og de danske arbejdspladser kommer ud at virke, og revisorerne arbejder hårdt for at få sagerne igennem lige i øjeblikket. Samtidig er der en lige så vigtig opgave for revisorerne og myndighederne i at arbejde sammen om, at de mange ansøgninger bliver ordentligt kontrolleret, så der ikke bliver spekuleret i behovet for ordningerne, og så ordningerne ikke bliver misbrugt. Og dén opgave, synes jeg også, at revisorerne viser, at de er villige til at løfte med denne erklæring.”

Stop snyd og omgåelse
Med den nye fælleserklæring forpligter regeringen og revisorbranchen derfor også hinanden på at arbejde aktivt for aktivt at stoppe snyd og omgåelse, da støtteordningernes betydelige milliardbeløb er et fristende mål for kriminelle.

Arbejdet vil blandt andet bygge på samarbejde og dialog med myndighederne om hurtigt at lukke huller i støtteordningerne, som revisorerne og/eller myndighederne måtte blive opmærksomme på.

Klik her og læs hele aftalen

Vi hjælper dig
I Lou Revision står vi naturligvis klar med kompetent rådgivning, så du og din virksomhed er sikret fremadrettet. Danmark fungerer måske ikke som normalt, men vi fungerer fortsat, og i denne tid har vi især fokus på, hvad Corona-krisen betyder for danske arbejdspladser, dansk økonomi og vores kunders forretning.

Kontakt

Peter Kamper, Partner
Registreret revisor
+45 5488 3100 / 4051 3602
peter@lourevision.dk

Ring mig op

Vi kontakter dig snarest muligt inden for vores åbningstid

Skriv til os