Kundecase
Alice har haft en god sparringspartner i 20 år

Alice Fjeldsøe markerer sit 20 års jubilæum i sin forretning Parfumeri Ham & Hende, med nye butikslokaler samt en opjustering af onlinesalget i sin webshop.

En af grundende til den gode udvikling i hendes forretning er, at Alice er synonym med service. Hun ved rigtigt meget om sine produkter og brugen af dem – det formidler hun videre til kunderne. Hun er hjælpsom og fleksibel, så kunderne får god service. Hun er god til at fange tidens tendenser, og måden forbrugerne kommunikerer på. Hun har i lang tid været aktiv på Facebook og Instagram med produkter fra hendes butik, hvilket har skabt glade kunder og god omsætning.

Nye lokaler
Alice er nu vokset ud af lokalerne i Langgade i Nykøbing F., som har huset hendes forretning i 20 år. De nye lokaler får en endnu mere central beliggenhed i gågaden, hvor endnu flere strøgkunder vil komme forbi hendes butik.

Onlinesalg til hele Danmark
Det er vigtigt at følge med tiden og derfor har hun inden for de seneste par år fået opbygget en webshop. Webshoppen supplerer med salg ved siden af den reklamesøjle som hendes butik er. ”Små markedsføringstiltag som sker ofte, kan ses på salget. Men der er mange ting man skal være opmærksomhed på – derfor er det godt at have en god sparringspartner” fortæller Alice. Når Alice laver opslag på Facebook, Instagram mm. så giver det salg både på webshoppen og i butikken. Det sker ofte, at salget sker gennem beskeder på Facebook – ”Den køber jeg, stiller du en til side til mig??? Jeg sender penge med det samme på MobilePay”. På den måde bliver varerne solgt online – men de bliver hentet i butikken.

Vi har som hendes revisor været med hele vejen, skabt det økonomiske overblik og været en fortrolig sparringspartner.