Tiltag mod Coronavirus hos Lou Revision

Statsministeren har den 11. marts 2020 meddelt, at offentlige institutioner og arbejdspladser lukkes i foreløbig 14 dage med henblik på at dæmme op for spredningen af Covid-19 (corona-virus)

Statsministeren kom også med en klar opfordring til prívate virksomheder om at udvise ansvarlighed og støtte op om regeringens og Sundhedsstyrelsens fælles plan for Danmark. Lou Revision tager situationen alvorligt, og følger Statsministerens anbefaling.
Vores medarbejdere arbejder hjemmefra, og kontoret er bemandet i forhold til de opgaver som ikke kan løses hjemmefra. Alle kundeopgaver vil i størst muligt omfang blive udført i henhold til indgåede aftaler. Kundemøder vil i overvejende grad blive ændret til et telefonmøder, du vil høre nærmere fra os. Bilagsmateriale kan afleveres i vor reception, og vi viser hensyn til dig, ved at holde fysisk afstand.

I Lou Revision tilstræber alle medarbejdere i øvrigt at overholde myndighedernes anbefalinger om at handle ansvarligt og undlade at deltage i unødige forsamlinger, møder, aktiviteter med mange mennesker, rejseaktiviteter mm som kan øge risikoen for smittespredning.

Vi beklager den gene, som dette måtte medføre for dig og håber på forståelse af situationen.

Spørg en ekspert

Mette Engel
HR-/Administrationschef
+45 5488 3118 / 2366 7512
mette@lourevision.dk

Ring mig op

Vi kontakter dig snarest muligt inden for vores åbningstid

Skriv til os